VOOR IEDEREEN DIE MET KANKER TE MAKEN HEEFT OF HEEFT GEHAD

Prijzen & Voorwaarden

 

Corazon is een twee tweepersoonskamers aan de voorzijde van Todos Y Tonya. Deze kamer is ruim, gezellig ingericht en voorzien van een luxe tweepersoons bed. Natuurlijk is er voldoende ruimte om je kleding weg te hangen . De kamer heeft een frans balkonnetje, airco en een fan. De badkamer is compleet ingericht en de handdoeken voor bij het zwembad  en een föhn liggen voor je klaar.

Corazon kost 110,00 euro per nacht voor 2 personen inclusief een heerlijk ontbijt. 

 

 

Inez ligt eveneens aan de voorzijde, heeft ook een frans balkonnetje, airco en natuurlijk alle ruimte om je kleding weg te hangen. Deze kamer heeft GEEN badkamer en is dus alleen te boeken in combinatie met een andere kamer. 

Inez kost 70,00 per nacht inclusief een heerlijk ontbijt.

 

 

 

Tres Maria's Suite is de grootste kamer aan de achterzijde van de Finca. Deze kamer heeft naast een heerlijk tweepersoons bed een fijn zitje, dat (met een heerlijke topper) is om te bouwen tot een extra bed. Uiteraard ook weer voldoende ruimte om je kleding weg te bergen, airco, een eigen badkamer en handdoeken en een föhn. 

Tres Maria's Suite kost 110,00 euro per nacht voor 2 personen inclusief een heerlijk ontbijt. De derde persoon betaalt 20,00 euro per nacht per persoon inclusief ontbijt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Corderito is de kleinste kamer, het lammetje. (Corderito is lammetje in het Spaans). Corderito is een wat kleinere kamer met een iets smaller (1.60)  tweepersoons bed. Er is natuurlijk ruimte voor je kleding en je hebt uiteraard ook een eigen badkamer inclusief alle bovengenoemde extra's. 

Corderito kost 70,00 euro per nacht voor 1 persoon inclusief een heerlijk ontbijt. De tweede persoon betaald 20,00 euro per nacht, natuurlijk ook inclusief een heerlijk ontbijt.

 

 

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen en uw wensen door te geven, of door te e-mailen op Tonya.Ernsting@outlook.com. Ik laat u binnen 24 uur weten of de door u gewenste accommodatie beschikbaar is.

De prijzen zijn het hele jaar door gelijk, want ook in de winter maanden kunt u bij Todos Y Tonya komen genieten.

De  temperatuur in de wintermaanden is  overdag gemiddeld rond de 14-16 graden Celsius. Natuurlijk zijn de ochtenden en avonden dan wel echt fris; we zitten op 700 meter hoogte, dus zelfs nachtvorst komt regelmatig voor... 

Huisdieren op aanvraag toegestaan, 7,50 per dag

Langer verblijf (meer dan 2 weken)  of de hele finca afhuren? 

De finca is geschikt voor maximaal 9 personen, heeft een compleet ingerichte keuken en kan met of zonder services gehuurd worden..  Bij méér dan 2 weken huur 10% korting.

 

Prijs voor een week (za-za) is 1925,00 exclusief een borg van 300,00.

Aanbetaling na boeking is 500,00, restant dient 5 weken voor aankomst te worden betaald. Prijzen voor services zoals boodschappen doen, bagage pick up van de luchthaven, een welkomspakket, BBQ verzorgen of zelfs all-inclusive in overleg en op aanvraag. Bijna alles kan!

GEEN GROEPEN JONGEREN TOEGESTAAN!

 

 

Betaling: Wij vragen een aanbetaling van 30 % van het totale verblijf. De minimale verblijfsduur is 2 nachten. Op het moment dat wij de betaling per bank hebben ontvangen zullen wij de reservering definitief bevestigen. Bij de reserveringsbevestiging sturen wij de voorwaarden mee. Het restant bedrag dient uiterlijk 3 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven . 

 

Annuleren kan helaas soms nodig zijn. Wij hanteren de volgende annuleringskosten:

tot 6 weken voor aankomstdatum :40% van de totale prijs.
tot 3  weken  voor aankomstdatum: 50% van de totale prijs.
tot 2  weken voor aankomstdatum:  80% van de totale prijs.

Vanaf 2 weken voor aankomstdatum: 100%  van de totale prijs.

Gratis annulering indien COVID-19 restricties van kracht zijn.

 

Wijzigen kan in overleg en indien beschikbaar, wijzigingskosten 25,00 per reservering

 

Uw privacy is veilig. Ik zal nooit uw email of persoonlijke informatie delen met wie dan ook.

 

Aankomst en vertrek: Uw kamer is in principe beschikbaar na 15.00 uur op de dag van aankomst, en vertrek is voor 12.00 uur. Gezien het karakter van de B&B doe ik natuurlijk mijn uiterste best om e.e.a. aan te passen aan uw reistijden, maar dat is niet altijd te realiseren. Natuurlijk is er een veilige ruimte voor uw bagage, mocht u toch even moeten wachten. 

 

Todos Y Tonya is in principe een "Adults Only" accommodatie. Kinderen onder de 16 jaar zijn i.v.m. het karakter van de B&B helaas niet welkom, met uitzondering van de Nederlandse schoolvakanties of als de gehele finca word afgehuurd. We hanteren geen kinderkortingen.

 

Het is NIET toegestaan eigen eten of drinken mee te brengen in de Finca. Snacks, maaltijden en drankjes uit de honesty-bar kunt u aan het einde van uw verblijf per kas betalen. Er zijn voldoende pin-automaten in Archidona en omstreken.

Roken mag natuurlijk, maar alleen buiten.

Huisdieren in overleg toegestaan, 7,50 euro per dag.

 

Valoración: 0 estrellas
0 votos